Bedre Nætter leverer kvalitetssenger for den beste nattesøvnen

Ønsker du å sove komfortabelt gjennom hele natten uten forstyrrelser? Da bør du investere i en seng fra Bedre Nætter.

Bedre Nætter har studert søvnmønstre i flere år for å kunne produsere de beste sengene som fremmer god nattesøvn. Les videre i denne artikkelen og bli mer opplyst om hvorfor en kvalitetsseng kan utgjøre en stor forskjell for dine netter.

Intelligente senger fra Bedre Nætter

Vi tilbringer en tredjedel av vår dag i sengen, så hvorfor ikke investere i en ordentlig en? En seng er mer enn bare et møbel; det er et sted der komfort og støtte bør gå hånd i hånd. Bedre Nætter har i mange år designet senger som er formet etter kroppens behov for støtte om natten. En madrass bør nemlig ikke ha samme fasthet over hele flaten. Midtpartiet av madrassen skal for eksempel være mykere opp mot hodegjerdet, fordi våre hofter trenger å ligge mykere enn for eksempel hodet, som hviler på en pute.

Stilfulle senger

Selv om Bedre Nætter først og fremst fokuserer på komfort, har de ikke spart på stil. Når vi entrer soverommet for å legge oss, er det også viktig at sengen ser innbydende ut. Du kan selv velge stil og farge hos Bedre Nætter, slik at du får en seng som både føles og ser bra ut.

God nattesøvn er essensielt

Altfor mange mennesker sliter med søvnløshet, noe som faktisk kan skyldes en uegnet seng. Alle fortjener en god natts søvn. Uten tilstrekkelig søvn påvirkes vår arbeidsdag, humør og generelle helse. Du kan gjøre deg selv og din kropp en tjeneste ved å kjøpe en ny seng fra Bedre Nætter. En god seng kan gjøre underverker for søvnen din.

Prøv din seng i 100 dager

Du har ingenting å tape på å kjøpe seng fra Bedre Nætter. De gir deg nemlig muligheten til å prøve sengen i 100 dager for å se om den passer for deg. Hvis du ikke er fornøyd, kan du returnere sengen til butikken. Det er imidlertid lite sannsynlig at du ikke vil være fornøyd med en av de komfortable kvalitetssengene fra Bedre Nætter.