Vinmonopolet i Lillehammer – Åpningstider, sortiment og mer

Åpningstidene for Vinmonopolet i Lillehammer varierer i henhold til ukedag. Her er en oversikt over de vanlige åpningstidene:

Ukedag Åpningstid
Mandag-fredag 10:00-18:00
Lørdag 10:00-15:00
Søndag Stengt

Sortiment

Vinmonopolet i Lillehammer tilbyr et bredt utvalg av vin, brennevin, øl og alkoholfrie alternativer. Her kan du finne alt fra kjente varemerker til spennende småskalaprodusenter.

Sortimentet inkluderer ulike typer rødvin, hvitvin, rosévin, musserende vin, dessertvin og portvin. For brennevin finnes det et utvalg av whisky, cognac, gin, rom, vodka og likører. I tillegg er det et stort utvalg av norskprodusert øl, samt importert øl fra hele verden. For de som ønsker alkoholfrie alternativer, er det også et utvalg av alkoholfri vin og øl, samt alkoholfrie cocktailmixer.

Mer informasjon

Vinmonopolet i Lillehammer holder til sentralt i byen og er lett tilgjengelig både til fots og med bil. Butikken har et hyggelig og kunnskapsrikt personale som gjerne hjelper deg med å finne det du leter etter.

  • Adresse: Eksempelveien 123, 2600 Lillehammer
  • Telefon: 12 34 56 78
  • E-post: post@vinmonopolet.no

Det er også verdt å merke seg at Vinmonopolet har aldersgrense for kjøp av alkohol. Du må være 18 år for å kjøpe alkohol med lavere alkoholprosent enn 22 volumprosent, og 20 år for å kjøpe alkohol med høyere alkoholprosent.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er adresse for Vinmonopolet i Lillehammer?

Vinmonopolet i Lillehammer ligger i Storgata 37. Finn veibeskrivelse og kontaktinformasjon på Vinmonopolet sin nettside.

Hva er åpningstidene til Vinmonopolet i Lillehammer?

Vinmonopolet i Lillehammer har følgende åpningstider: Mandag til fredag fra kl. 10:00 til kl. 18:00, og lørdag fra kl. 10:00 til kl. 15:00. Sjekk alltid Vinmonopolets nettside for oppdaterte åpningstider.

Hvilke typer alkohol selger Vinmonopolet i Lillehammer?

Vinmonopolet i Lillehammer selger et bredt utvalg av vin, brennevin, øl og alkoholfrie alternativer. Utforsk deres utvalg på Vinmonopolet sin nettside før du besøker butikken.

Tilbyr Vinmonopolet i Lillehammer hjemlevering?

Ja, Vinmonopolet i Lillehammer tilbyr hjemlevering gjennom sin nettbutikk. Les mer om deres hjemleveringstjeneste og vilkår på Vinmonopolet sin nettside.

Hva er aldersgrensen for å handle på Vinmonopolet i Lillehammer?

Aldersgrensen for å handle på Vinmonopolet i Lillehammer er 18 år for øl og vin, og 20 år for brennevin. Husk å ha legitimasjon med deg når du handler.

Er det mulig å forhåndsbestille varer på Vinmonopolet i Lillehammer?

Ja, du kan forhåndsbestille varer på Vinmonopolet i Lillehammer gjennom deres nettbutikk. Sjekk tilgjengeligheten og muligheten for forhåndsbestilling på Vinmonopolet sin nettside.

Er Vinmonopolet i Lillehammer åpent på søndager?

Nei, Vinmonopolet i Lillehammer har stengt på søndager. Planlegg handelen din iht. åpningstidene og unngå å besøke på søndager.

Kan jeg returnere varer jeg kjøper på Vinmonopolet i Lillehammer?

Nei, Vinmonopolet i Lillehammer tar ikke imot retur av varer. Vær sikker på ditt valg før du kjøper, da det ikke er mulig å returnere.

Hvordan kan jeg kontakte Vinmonopolet i Lillehammer?

Du kan kontakte Vinmonopolet i Lillehammer ved å ringe på telefonnummeret 22 01 50 00 eller ved å sende en e-post til lillehammer@vinmonopolet.no. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål om deres produkter eller tjenester.

Hva er Vinmonopolets nettside for mer informasjon om Lillehammer?

For mer informasjon om Vinmonopolet i Lillehammer, deres produkter og tjenester, besøk deres offisielle nettside på www.vinmonopolet.no. Utforsk deres nettside for nyheter, kampanjer og nyttig informasjon om ditt nærmeste Vinmonopol.

Artiklen Vinmonopolet i Lillehammer – Åpningstider, sortiment og mer har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 10 anmeldelser