Trillebord ikea

Kjøkkenøyer og trillebord til kjøkken – IKEA

Kjøkkenøyer og trillebord til kjøkken – IKEA

Utnytt plassen på kjøkkenet med en kjøkkenøy eller et bord med hjul. Med en kjøkkenøy eller et trillebord til kjøkken får du ekstra lagringsplass på kjøkkenet.

RÅSKOG Trillebord, hvit, 35x45x78 cm – IKEA

Se utvalget vårt på IKEA.no. … Med ei kjøkkenøy eller et trillebord får du både ekstra oppbevaring og mer … NISSAFORS Trillebord, svart, 50.5x30x83 cm …

RÅSKOG Trillebord, hvit, 35x45x78 cm. Tralla trenger lite plass og kan flyttes dit du trenger den. Bruk den som ekstra oppbevaring til kjøkkenredskaper, kontormateriell eller til hansker, nøkler og mobiltelefoner.

NISSAFORS Trillebord, svart, 50.5x30x83 cm – IKEA

NISSAFORS Trillebord, svart, 50.5x30x83 cm. Tralla trenger lite plass og kan flyttes dit du trenger den.

RÅSKOG Trillebord, svart, 35x45x78 cm – IKEA

RÅSKOG Trillebord, svart, 35x45x78 cm. Tralla trenger lite plass og kan flyttes dit du trenger den. Bruk den som ekstra oppbevaring til kjøkkenredskaper, kontormateriell eller til hansker, nøkler og mobiltelefoner.

TROTTEN Trillebord, hvit, 80×40 cm – IKEA

TROTTEN Trillebord, hvit, 80×40 cm Trillevogn med plass til alle dine viktige ting på jobben – fra mapper og notatblokker til vann og kaffe. En praktisk forlengelse av skrivebordet som du også enkelt kan ta med på møter eller workshoper. 10 års garanti. Les mer om vilkårene i garantiheftet.

Kjøkkenøy og trancherbord – Skap ekstra plass på kjøkkenet

Kjøkkenøy og trancherbord – Skap ekstra plass på kjøkkenet – IKEA

En kjøkkenøy eller et trancherbord fungerer som ekstra benkplass og oppbevaringsplass, og det kan være et sosialt samlingspunkt. Se utvalget vårt på IKEA.no.

LUBBAN Trillebord med oppbevaring, rotting, antrasitt – IKEA

LUBBAN Trillebord med oppbevaring, rotting, antrasitt. Det levende materialet gjør hvert trillebord unikt. Sett kaffekoppen på brettet og legg avisen i kurven og trill den til favorittplassen din hjemme.

NISSAFORS Trillebord, hvit, 50.5x30x83 cm – IKEA

NISSAFORS Trillebord, hvit, 50.5x30x83 cm. Tralla trenger lite plass og kan flyttes dit du trenger den.

RÖNNINGE Trillebord, bjørk, 78×39 cm – IKEA

RÖNNINGE Trillebord, bjørk, 78×39 cm Et praktisk sted å laste av servise, skrivebordstilbehør eller ladere som du kan flytte dit det trengs. Det lyse skandinaviske uttrykket gjør seg godt med andre møbler i RÖNNINGE-serien.

Keywords: trillebord ikea, ikea trillebord, ikea kjøkkenøy på hjul, ikea tralle med hjul, kjøkkenøy på hjul ikea, ikea avlastningsbord kjøkken, ikea trillebord stål, ikea avlastningsbord med hjul