Støpesand obs bygg

Robust Støpesand 20kg | Obsbygg.no

Blandingsforhold: Ca. 1:5. 1 del Robust Sement med 5 deler Robust Støpesand (B25) · Kan benyttes både innen- og utendørs · Norskprodusert · Miljøvennlig 20kg …

Robust Støpesand benyttes til utblanding av støpemørtel eller betong. Som støpemørtel blandes Robust Støpesand med Robust Sement med vann til en støpemørtel som kan benyttes til støpearbeider på gulv og til støping av trapper, små fundamenter og fylling av støperør mm. Benyttes inne og ute.

Mørtel og støpebetong | Obsbygg.no

Hos Obs BYGG finner du støpebetong til støpearbeid både inne og ute. Bli kjent med vårt store utvalg av støpebetong her.

Mørtel og støp | Obsbygg.no

Hos Obs BYGG finner du mørtel og støp til ditt neste prosjekt. Bli kjent med vårt store utvalg og bestill mørtel og støp her.

Obs Bygg – Endelig har vi fått tak i STØPESAND I SEKKER

16. jun. 2020 — Endelig har vi fått tak i STØPESAND I SEKKER 79,- PR sekk! Velkommen innom for en hyggelig handel. … Obs Bygg, profile picture. Join.

Robust Støpesand 20kg til 79,- fra Obsbygg – Allebyggpriser.no

Robust Støpesand 20kg til 119,- fra Obsbygg | Allebyggpriser.no

Som støpemørtel blandes Robust Støpesand med Robust Sement med vann til en støpemørtel som kan benyttes til støpearbeider på gulv og til støping av trapper, små …

Se priser på Robust Støpesand 20kg til 119,- fra Obsbygg og sammenlign med lignende varer. Allebyggpriser.no har priser på tusenvis av varer og materialer fra alle de store byggevarehusene i Norge. Finn de beste og billigste alternativene til ditt prosjekt.

STØPESAND I STORSEKK 1000 K – XL-BYGG

STØPESAND I STORSEKK 1000 K | XL-BYGG

ProdukterTrelast og byggevarerMur og grunnSand og pukkSTØPESAND I STORSEKK 1000 K. STØPESAND I STORSEKK 1000 K. 1/1. Aas Betong. STØPESAND I STORSEKK 1000 K.

Best pris på Robust støpesand 20kg – plankepriser

Det siste året har Obs BYGG hatt flest dager med den beste prisen på Robust støpesand 20kg. Se graf med pris per dag. Prishistorikk – laveste pris per …

Sement og mørtel – Byggmakker

BYGGSEMENT 25KG. 179 kr / Sekk. 7,20 kr / KiloPris i nettbutikken. Les mer. WEBER REP25 REPARASJONSMØRTEL 20KG. 399 kr / Sekk.

Kjøp sement og mørtel hos Byggmakker. Enkel hjemlevering, enkelt å returnere i varehuset og åpent kjøp i 60 dager.

Støp og mur | Montér

Skal du støpe en ny garasje, eller bare lage en liten blomsterpotte av mur? Her finner du det du trenger av støp, mur og mørtel fra kjente merkevarer som Hey’di …

Støp, mur og mørte til alle formål finner du her hos Montér. Klikk deg inn og se våre produkter.

Keywords: støpesand obs bygg