Kungsfors ikea

KUNGSFORS-serien – IKEA

KUNGSFORS-serien – IKEA

KUNGSFORS-serien inneholder smarte løsninger til veggoppbevaring. Her finner du smarte produkter for kreativ matlaging hjemme

KUNGSFORS Skinne med hylle/rist, rustfritt stål – IKEA

KUNGSFORS Skinne med hylle/rist, rustfritt stål Inspirert av profesjonelle, men tilpasset deg. Akkurat som for et restaurantkjøkken har vi fokusert på holdbare materialer og smart veggoppbevaring. Sett sammen din egen kombinasjon eller velg denne ferdiglagede kombinasjonen. Passer like bra i våtrom.

KUNGSFORS Magnetlist, rustfritt stål – IKEA

KUNGSFORS Magnetlist, rustfritt stål. Inspirert av profesjonelle, men tilpasset deg. Akkurat som i et restaurantkjøkken, har vi fokusert på varige materialer og smart veggoppbevaring som gir plassen du trenger for kreativ matlaging hjemme.

KUNGSFORS Stang, rustfritt stål, 56 cm – IKEA

KUNGSFORS Stang, rustfritt stål, 56 cm Inspirert av profesjonelle, men tilpasset deg. Akkurat som i et restaurantkjøkken, har vi fokusert på varige materialer og smart veggoppbevaring som gir plassen du trenger for kreativ matlaging hjemme. Frigjør arbeidsplass på benkeplaten.

KUNGSFORS Skinne, rustfritt stål – IKEA

KUNGSFORS Skinne, rustfritt stål. Inspirert av profesjonelle, men tilpasset deg. Akkurat som i et restaurantkjøkken, har vi fokusert på varige materialer og smart veggoppbevaring som gir plassen du trenger for kreativ matlaging hjemme.

KUNGSFORS Oppvaskstativ – IKEA

KUNGSFORS Oppvaskstativ. Inspirert av profesjonelle, men tilpasset deg. Akkurat som i et restaurantkjøkken, har vi fokusert på varige materialer og smart veggoppbevaring som gir plassen du trenger for kreativ matlaging hjemme.

KUNGSFORS Hylleplate, rustfritt stål, 60 cm – IKEA

KUNGSFORS Hylleplate, rustfritt stål, 60 cm Inspirert av profesjonelle, men tilpasset deg. Akkurat som i et restaurantkjøkken, har vi fokusert på varige materialer og smart veggoppbevaring som gir plassen du trenger for kreativ matlaging hjemme. Frigjør arbeidsplass på benkeplaten.

KUNGSFORS S-kroker, rustfritt stål – IKEA

KUNGSFORS S-kroker, rustfritt stål. Inspirert av profesjonelle, men tilpasset deg. Akkurat som i et restaurantkjøkken, har vi fokusert på varige materialer og smart veggoppbevaring som gir plassen du trenger for kreativ matlaging hjemme.

KUNGSFORS Skinne/hylle/knivlist/gitter, rustfritt stål … – IKEA

KUNGSFORS Skinne/hylle/knivlist/gitter, rustfritt stål/askefiner – IKEA

KUNGSFORS Skinne/hylle/knivlist/gitter, rustfritt stål/askefiner Inspirert av profesjonelle, men tilpasset deg. Akkurat som for et restaurantkjøkken har vi fokusert på holdbare materialer og smart veggoppbevaring. Sett sammen din egen kombinasjon eller velg denne ferdiglagede kombinasjonen.

Keywords: kungsfors ikea