Kivik sofa ikea

KIVIK sofa – IKEA

KIVIK sofa – IKEA

KIVIK-serien er en fin og romslig sofaserie med myke, dype seter og behagelig støtte til ryggen.

KIVIK 3-seters sofa, Med sjeselong/Lejde grå/svart – IKEA

KIVIK 3-seters sofa, Med sjeselong/Lejde grå/svart Kos deg i myke og gode KIVIK sofa. Den er romslig, har lave armlener og viskoelastisk polyeter som føyer seg etter kroppens konturer og innbyr til en lang, god hvil, timevis med prat med venner, eller en kort lur.

KIVIK 3-seters sofa, Hillared antrasitt – IKEA

KIVIK 3-seters sofa, Hillared antrasitt Kos deg i myke og gode KIVIK sofa. Den er romslig, har lave armlener og pocketfjærer med skum som føyer seg etter kroppens konturer og inviterer deg og gjestene dine til mange timer med sosialt samvær og avslapping. 10 års garanti. Les mer på IKEA.no.

KIVIK Hjørnesofa, 4-seters, Lejde grå/svart – IKEA

KIVIK Hjørnesofa, 4-seters, Lejde grå/svart Kos deg i myke og gode KIVIK sofa. Den er romslig, har lave armlener og viskoelastisk polyeter som føyer seg etter kroppens konturer og innbyr til en lang, god hvil, timevis med prat med venner, eller en kort lur.

KIVIK sofa i skinn – IKEA

KIVIK sofa i skinn – IKEA

Med KIVIK sofa i skinn kan du sette sammen moduler og få den sofaen du ønsker det

KIVIK 3-seters sofa, Tibbleby beige/grå – IKEA

KIVIK 3-seters sofa, Tibbleby beige/grå Kos deg i myke og gode KIVIK sofa. Den er romslig, har lave armlener og pocketfjærer med skum som føyer seg etter kroppens konturer og inviterer deg og gjestene dine til mange timer med sosialt samvær og avslapping. 10 års garanti. Les mer på IKEA.no.

KIVIK 1-seters sovesofa, Tresund lys beige – IKEA

KIVIK 1-seters sovesofa, Tresund lys beige KIVIK sofa er en av klassikerne våre, her som en kompakt 1-seters sovesofa som du enkelt kan gjøre om til en komfortabel seng. Perfekt for å bruke et rom smartere og ha overnattingsgjester selv med mindre plass. 10 års garanti. Les mer på IKEA.no.

KIVIK Hjørnesofa, 5-seters, Lejde grå/svart – IKEA

KIVIK Hjørnesofa, 5-seters, Lejde grå/svart Kos deg i myke og gode KIVIK sofa. Den er romslig, har lave armlener og viskoelastisk polyeter som føyer seg etter kroppens konturer og innbyr til en lang, god hvil, timevis med prat med venner, eller en kort lur.

KIVIK 2-seters sofa, Lejde grå/svart – IKEA

KIVIK 2-seters sofa, Lejde grå/svart Kos deg i myke og gode KIVIK sofa. Den er romslig, har lave armlener og viskoelastisk polyeter som føyer seg etter kroppens konturer og innbyr til en lang, god hvil, timevis med prat med venner, eller en kort lur. 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet.

Keywords: kivik sofa ikea, ikea kivik stol