Ikea spisebord med ileggsplater

Uttrekkbare bord – Utvid spiseplassen – IKEA

Uttrekkbare bord – Utvid spiseplassen – IKEA

Med utvidbare spisebord kan man gjøre om spiseplassen til et festbord i en fei. Se alle våre spisebord med klaffer og bord med illeggsplater på ikea.no.

Spisebord – Bord til alle anledninger – IKEA

Spisebord – Bord til alle anledninger – IKEA

Skvis inn litt ekstra sitteplass på kjøkkenet med et lite spisebord. Vi har runde små spisebord og firkantede små spisebord. Se alle våre små spisebord på …

På IKEA finner du spisestuebord i mange størrelser, enten du trenger plass til to eller ti. Se hele utvalget på IKEA.no.

Stort spisebord – Bord med plass til mange – IKEA

Stort spisebord – Bord med plass til mange – IKEA

Runde bord. Et rundt spisebord gir en helt spesiell følelse, siden det er både storslagent og intimt samtidig. Av og til …

Skal du ha mange gjester? Eller har du stor familie? Sjekk ut vårt flotte utvalg av store spisebord og stort spisebord i tre på ikea.no.

EKEDALEN Uttrekkbart bord, hvit, 180/240×90 cm – IKEA

EKEDALEN Uttrekkbart bord, hvit, 180/240×90 cm. Et varig spisestuebord som gjør det enkelt å dekke til store middager. Én person klarer å trekke ut bordet, og det er massevis av plass til stoler, siden bena alltid står i hjørnene på bordet.

INGATORP Uttrekkbart bord, hvit, 110/155 cm – IKEA

INGATORP Uttrekkbart bord, hvit, 110/155 cm. Alle sitter vendt mot hverandre rundt et rundt bord, og du kan lage plass til flere ved å legge inn en tilleggsplate. Et tradisjonelt uttrykk med detaljer som dreide ben gir bordet det lille ekstra.

EKEDALEN Uttrekkbart bord, eik, 180/240×90 cm – IKEA

EKEDALEN Uttrekkbart bord, eik, 180/240×90 cm. Et varig spisestuebord som gjør det enkelt å dekke til store middager. Én person klarer å trekke ut bordet, og det er massevis av plass til stoler, siden bena alltid står i hjørnene på bordet.

Lite spisebord – Utnytt plassen med et lite bord – IKEA

Lite spisebord – Utnytt plassen med et lite bord – IKEA

Skvis inn litt ekstra sitteplass på kjøkkenet med et lite spisebord. Vi har runde små spisebord og firkantede små spisebord. Se alle våre små spisebord på ikea.no.

Runde bord – IKEA

Runde bord – IKEA

Runde bord

Spisestuesett – IKEA

Spisegruppe – Spisebord med stoler til spiseplassen din – IKEA

Løft spiseplassen din til nye høyder med en av våre flotte spisegrupper. Vi har spisestuesett i mange forskjellige størrelser. Sjekk ut utvalget på IKEA.no.

Keywords: ikea spisebord med ileggsplater, ikea rundt spisebord med udtræk