Ikea søppelbøtte

Søppelbøtter med pedal og papirkurver – IKEA

Søppelbøtter med pedal og papirkurver – IKEA

Billige pedalbøtter i mange størrelser og farger. Søppelbøtter med lokk og bøtter uten lokk. Se alle pedalbøtter på ikea.no.

Pedalbøtter – IKEA

Pedalbøtter – IKEA

HÅLLBAR Dunk med lokk, for matavfall, 10 l. 109,-/stk. (7). Sammenlign. VARIERA Avfallsbøtte, hvit, 10 l. VARIERA Avfallsbøtte, 10 l. 39,-/stk.

Pedalbøtter

BROGRUND Søppelbøtte med lokk, rustfritt stål, 4 l – IKEA

BROGRUND Søppelbøtte med lokk, rustfritt stål, 4 l. Ren, enkel og særegen. BROGRUND-serien tilbyr et bredt utvalg av smart tilbehør som skaper orden i kaoset på badet og samtidig gir det et friskt, moderne utseende.

Kildesortering for avfall – IKEA

Kildesortering for avfall – IKEA

Resirkulering er bra for miljøet og dermed bra for deg. Se vårt store utvalg av avfallsbøtter til kildesortering i ulike størrelser på ikea.no.

VARIERA Avfallsbøtte, hvit, 10 l – IKEA

VARIERA Avfallsbøtte, hvit, 10 l. Rundede hjørner for enkel rengjøring.

EKOLN Avfallsbøtte, beige, 3 l – IKEA

EKOLN Avfallsbøtte, beige, 3 l De rene, jevne kurvene gir badet ditt et nytt og friskt uttrykk. For et koordinert utseende, kombiner med annet tilbehør i EKOLN-serien. Noen ganger kan den minste endring gjøre stor forskjell. Det er enkelt å flytte søppelbøtta siden den har et håndtak på baksiden.

TRÄSKET Avfallsbøtte, rustfritt stål, bambusfiner – IKEA

TRÄSKET Avfallsbøtte, rustfritt stål, bambusfiner. Du kan bruke denne bøtta hvor som helst, selv på fuktige steder som kjøkken og baderom.

MJÖSA Pedalbøtter, mørk grå, 12 l – IKEA

MJÖSA Pedalbøtter, mørk grå, 12 l. Lokket har myktlukkende gasshengsler, for at du ikke skal sette fast fingrene når du lukker det. Enkel å tømme og rengjøre siden innerbøtten kan tas ut.

EKOLN Avfallsbøtte, mørk grå, 3 l – IKEA

EKOLN Avfallsbøtte, mørk grå, 3 l De rene, jevne kurvene gir badet ditt et nytt og friskt uttrykk. For et koordinert utseende, kombiner med annet tilbehør i EKOLN-serien. Noen ganger kan den minste endring gjøre stor forskjell. Det er enkelt å flytte søppelbøtta siden den har et håndtak på baksiden.

Keywords: ikea søppelbøtte, søppelbøtte ikea