Ikea sminkebord

Sminkebord – Flotte bord for sminke og smykker – IKEA

Sminkebord – Flotte bord for sminke og smykker – IKEA

Åtte smarte sminkebord · Det uunnværlige sminkespeilet · Speil, oppbevaring og belysning i ett · Et trivelig tilfluktssted bare for deg · Sminkebord for viderekomne.

Gjør deg klar for dagen ved ett av IKEAs flotte sminkebord! Hos oss finner du fine og praktiske makeupbord med oppbevaring og speil. Sjekk utvalget vårt på IKEA.no.

MALM Sminkebord, hvit, 120×41 cm – IKEA

MALM Sminkebord, hvit, 120×41 cm. Det er egentlig et sminkebord – med rom til sminke og smykker. Men det fungerer også som et arbeidsbord, et sted å legge nøkler eller post i entreen eller til å stable blader bak sofaen.

HEMNES Sminkebord med speil, hvit, 100×50 cm – IKEA

HEMNES Sminkebord med speil, hvit, 100×50 cm. Sminkebord eller arbeidsbord? Du trenger ikke å velge – det er nok plass til både sminke, penner og PC. De myke formene skaper en romantisk silhuett som blir fokuspunktet i rommet.

Alt du trenger til et luksuriøst sminkebord – IKEA

Få sminkebordet du alltid har drømt om, med speil, godt arbeidslys, en egen hårfiksestasjon, oppbevaring og alt for dingsene dine. Handle på IKEA.no eller på varehuset i dag.

BRIMNES Sminkebord, hvit, 70×42 cm – IKEA

BRIMNES Sminkebord, hvit, 70×42 cm. Ved siden av skuffen er det et praktisk lokk som skjuler både speilet og praktiske rom. Uansett om du bruker det som sminkebord, skrivebord eller sidebord kan du kombinere det med andra møbler i serien.

Inspirasjon til sminkebord – IKEA

Med et sminkebord i nærheten av badet går det litt kjappere å gjøre seg i stand. Ta en titt på disse åtte ideene og finn et sminkebord som passer for deg. Handle på IKEA.no i dag.

SYVDE Sminkebord, hvit, 100×48 cm – IKEA

SYVDE Sminkebord, hvit – IKEA

SYVDE Sminkebord, hvit. Når du skal gjøre deg klar om morgenen, er SYVDE sminkebord veldig kjekt å ha. Det enkle designet passer fint inn de fleste steder og de to skuffene gjør at du har make-up, tilbehør og hårprodukter lett tilgjengelig.

NORDKISA Sminkebord, bambus, 76×47 cm – IKEA

NORDKISA Sminkebord, bambus, 76×47 cm Mer enn bare et vanlig sminkebord! Du kan komme til skuffen fra begge sider, så du kan velge om den skal stå inntil en vegg eller frittstående. Bambus gir et varmt, naturlig uttrykk. Du kan komme til skuffen fra begge sider.

Dette flotte sminkebordet gir plass til alt – IKEA

Når du skal dekorere hjemmet ditt er det din personlig smak, din interiørstil og dine daglige rutiner som avgjør hvordan rommet føles. Malm sminkebord er et stilig møbel med minimalistisk form og kompakt design. Den allsidige formen gjør at det kan brukes både som bord og skrivebord når du trenger det, noe som er perfekt for moderne soverom. Det øverste området er dekket med et dobbelt lag av slitesterkt glass for rask og enkel rengjøring, og skuffen er utstyrt med uttrekksstopp som gjør at den glir jevnt. Det ryddige utseendet til MALM gjør at dette bordet går godt sammen med andre ting i rommet, for eksempel LANGESUND speil og STOCKHOLM 2017 puff, for å fullføre den enkle, men stilige stilen på soverommet.

Keywords: ikea sminkebord, sminkebord ikea, sminkebord barn ikea, sminkebord med lys og speil ikea, sminkebord ikea sminkebord