Ikea smart hjem

Smarthus – IKEA

Smarthus – IKEA

Bruk demonstrasjonen til å oppleve smartløsningene våre i praksis og lære mer om hvordan smartprodukter kan fungere i harmoni med hjemmet.

Smarthus

IKEA Home Smart-systemet

IKEA Home Smart-systemet – IKEA

IKEA Home Smart er for alle. Når du har TRÅDFRI gateway, kan du koble til alle smartproduktene dine fra IKEA og styre dem med en smarttelefon eller talestyring.

Se hvor enkelt det er å tilpasse og styre belysning, gardiner og til og med ting som kaffetrakteren din, med IKEA Home Smart. Vi har mange smarte produkter som du kan styre med en fjernkontroll eller med stemmen, som smart belysning, smarte rullegardiner, SYMFONISK høyttalere og TRÅDFRI-serien.

Gå inn for å oppleve IKEA Home smart system

Gå inn for å oppleve IKEA Home smart system – IKEA

For å komme i gang med ditt smarthjem, må du skaffe deg DIRIGERA-huben og laste ned IKEA Home smart-appen. Huben kobles til Wi-Fi-ruteren med nettverkskabelen …

Oppdag hvordan et smarthjem kan gi deg en bedre og enklere hverdag. Slå på lysene, slå dem av igjen, la sollyset skinne inn, eller skru opp volumet på feststemningen.

IKEA Home Smart for sømløs tilkobling

IKEA Home Smart for sømløs tilkobling – IKEA

SIMRISHAMN gulvlampe i hjørnet av ei stue med strietapet, rustrød sofa og ei frodig grønn. Mer om IKEA Home smart …

Vil du vite hvordan du kan koble hjemmet ditt til smartprodukter på din egen måte? Styr produktene med en mobilapp, en bevegelsessensor eller en fjernkontroll – eller ganske enkelt med stemmen din. Klikk for å finne ut hvordan.

Hva må jeg gjøre for å få et smarthjem med IKEA?

Hva må jeg gjøre for å få et smarthjem med IKEA? – IKEA Norge

Vi har laget trådløs smart belysning for deg som er klar til bruk. Les mer om IKEA Home Smart her. Sorter og filtrer. 139 varer.

Norge – For å komme i gang med ditt smarthjem, må du skaffe deg DIRIGERA-huben og laste ned IKEA Home smart-appen. 

Lys opp tilværelsen: belysningsdesign for et smartere hjem

Smarte belysningsideer til moderne smarthjem – IKEA

Gjør hjemmet smartere. Med IKEA Home smart-systemet og andre geniale produkter kan du gjøre hjemmet ditt – eller bare ett enkelt rom i hjemmet – til …

Med smartbelysning kan du fjernstyre lampene dine. Trykk på en knapp for å bytte fra kraftig arbeidslys om dagen til dempet stemningsbelysning om kvelden. Les mer her.

Smartbelysning – For en smartere og lysere hverdag – IKEA

Smartbelysning – For en smartere og lysere hverdag – IKEA

Flere alternativerSTYRBAR. Fjernkontroll, hvit. STYRBAR Fjernkontroll, smart …

Med smartbelysning kan du forandre stemningen hjemme ved å trykke på en knapp. Se hele utvalget og smarte belysningsløsniner på IKEA.no

Koble til hjemmet ditt med Home smart-systemet – IKEA

Her er en hurtigveiledning til hvordan du installerer og begynner å bruke IKEA Home Smart app og TRÅDFRI gateway. Vi går gjennom noen av de viktigste …

Det kan være store fordeler med å koble sammen elektroniske dingser. Her får du vite mer om de enkle og geniale IKEA Home smart-funksjonene – og hvordan du kan bruke dem i hjemmet.

Smarte systemer og kontroller – IKEA

Smarte systemer og kontroller – IKEA

Smarte systemer og kontroller

Slik kommer du i gang med IKEA Home Smart-appen

Slik kommer du i gang med IKEA Home Smart-appen – IKEA

Her er en hurtigveiledning til hvordan du installerer og begynner å bruke IKEA Home Smart app og TRÅDFRI gateway. Vi går gjennom noen av de viktigste funksjonene i IKEA Home Smart og TRÅDFRI gateway, med enkle videoveiledninger som forklarer hvordan du kan utnytte alle fordelene.

Keywords: ikea smart hjem