Ikea skap metall

LIXHULT Skap, metall/grå, 60×35 cm – IKEA

Skap, vitrineskap og skjenker. … Toppselger. BRIMNES Skap med dører, svart, 78×95 cm … BAGGEBO Skap med vitrinedører, metall/hvit, 34x30x116 cm …

LIXHULT Skap, metall/grå, 60×35 cm Alt du trenger for å oppbevare og holde orden på ting hjemme. Velg en ferdig kombinasjon eller skap din egen, tilpasset din stil og dine ting. Dette er bare én av mange, mange muligheter. Skapet kan enten brukes med de inkluderte bena eller settes på gulvet.

LIXHULT Skap, metall/antrasitt, 35×60 cm – IKEA

Hos IKEA finner du hjørneskap, skap med dører, skap med skuffer og skapkombinasjoner med ben. Vi har skap i tre og metall, ja til og med i ubehandlet furu slik …

LIXHULT Skap, metall/antrasitt, 35×60 cm Tross det alminnelige! Kombiner ulike former og størrelser, stable og kombiner – med eller uten ben – og slipp deg løs med en palett av forskjellige farger. Ha det moro! Hold orden på viktige papirer, brev og aviser ved å sortere dem på innsiden av skapdøra.

IKEA PS Skap, hvit, 119×63 cm

IKEA PS Skap, hvit, 119×63 cm – IKEA

Få orden i papirene med et av våre svært rimelige arkivskap. Du kan velge mellom ulike design, blant annet låsbare skap med hjul. Se utvalget på ikea.no.

IKEA PS Skap, hvit, 119×63 cm Et lett, slitesterkt skap i hvitt metall som passer nesten hvor som helst – i stua eller på hjemmekontoret. Høye bein gjør rengjøringen enklere, og bak de låsbare dørene kan du lagre ting du er glad i. Høye ben gjør det lettere å gjøre rent.

Skap, vitrineskap og skjenker – IKEA

Skap, vitrineskap og skjenker – IKEA

… i et skap med glassdører eller en åpen løsning. Se utvalget på IKEA.no. … Sammenlign. BAGGEBO Skap med vitrinedører, metall/hvit, 34x30x116 cm …

Skap, vitrineskap og skjenker

BAGGEBO Skap med vitrinedører, metall/hvit, 34x30x116 cm

BAGGEBO Skap med vitrinedører, metall/hvit, 34x30x116 cm – IKEA

BAGGEBO Skap med vitrinedører, metall/hvit, 34x30x116 cm Stilig design som matcher eksisterende dekor eller andre artikler i BAGGEBO-serien. Vitrineskapet i glass og netting er enkelhet på sitt beste – og viser frem de fineste tingene dine på en flott måte.

Et skap som passer din stil og ditt hjem – finn skapet for deg

Et skap som passer din stil og ditt hjem – finn skapet for deg – IKEA

Skapløsninger til stuen og hjemmet ditt. Uansett om du trenger oppbevaringsplass eller bare vil vise frem tingene dine. Se utvalget av skap på ikea.no.

Arkivskap og skapplass på kontoret – IKEA

Arkivskap og skapplass på kontoret – IKEA

Få orden i papirene med et av våre svært rimelige arkivskap. Du kan velge mellom ulike design, blant annet låsbare skap med hjul. Se utvalget på ikea.no.

Vitrineskap – til pynt og porselen eller det du trenger hver dag

Vitrineskap – til pynt og porselen eller det du trenger hver dag – IKEA

Med et vitrineskap kan du sette bort tingene dine bak dører, vise de frem som stilleben i et skap med glassdører eller en åpen løsning. Se utvalget på IKEA.no.

IVAR Skap med dører, hvit, 80×83 cm – IKEA

IVAR Skap med dører, hvit, 80×83 cm. Siden IVAR oppbevaringssystem er så bra til sitt bruk, har det trofast stått til tjeneste over alt i folks hjem i over 50 år. Loft, stuer, spiskammers og soverom, IVAR passer til det meste.

Keywords: ikea skap metall