Ikea sekk

Ryggsekker og vesker – IKEA

Ryggsekker og vesker – IKEA

Vi har ryggsekker i forskjellige størrelser, i alt fra ryggsekk 12 liter til ryggsekk 35 liter. Flere av sekkene våre kommer med vatterte og justerbare …

Se vårt store utvalg ryggsekker og vesker. Vi har mange ulike farger og størrelser slik at du kan velge en ryggsekk eller veske som passer dine behov.

Ryggsekker, bagger og kofferter – Smarte reiseartikler – IKEA

Ryggsekker, bagger og kofferter – Smarte reiseartikler – IKEA

Velkommen innom IKEA.no for en titt på kabinkofferter, ryggsekker, toalettmapper, penal, PC-etui og andre smarte ting for folk på farta.

STARTTID Ryggsekk, grå, 27x11x56 cm/18 l – IKEA

STARTTID Ryggsekk, grå, 27x11x56 cm/18 l STARTTID-vesker er fullpakket med smarte funksjoner som gjør det enklere for deg og hele familien å ta korte turer. De er utformet for folk på farten – sånn at alle alltid har med seg det de trenger. Ryggsekken er laget av vannbestandig stoff.

VÄRLDENS Ryggsekk, svart, 31x15x49 cm/26 l – IKEA

VÄRLDENS Ryggsekk, svart, 31x15x49 cm/26 l En perfekt ryggsekk med masse plass til alt du trenger og litt til. Laget av resirkulert polyester, fullpakket med smarte funksjoner, praktiske rom – og en ekstra avtagbar bag du kan bruke om du trenger det.

VÄRLDENS Ryggsekk for reise, svart, 33x17x55 cm/36 l

VÄRLDENS Ryggsekk for reise, svart, 33x17x55 cm/36 l – IKEA

VÄRLDENS Ryggsekk for reise, svart, 33x17x55 cm/36 l En perfekt reiseveske eller gymbag. Laget av resirkulert polyester, lett, romslig og enkel å brette ut. Bare pakk klær, toalettmappe, en yogamatte eller hva du ellers måtte trenge, så er du klar til å dra.

PIVRING Ryggsekk, lys grå, 24x8x34 cm/9 l – IKEA

PIVRING Ryggsekk, lys grå, 24x8x34 cm/9 l Her er det plass til en matboks, ekstra klær og en 14″ datamaskin eller nettbrett. Nettingrommet har plass til både drikkeflaske og caps. Perfekt for en dag på skolen eller som en ekstra veske. Ryggsekken er laget av vannbestandig stoff.

STARTTID Ryggsekk, grå, 27x9x38 cm/12 l – IKEA

STARTTID Ryggsekk, grå, 27x9x38 cm/12 l Ryggsekken har et praktisk ytterrom der du kan ha for eksempel nøkler og mobiltelefon, så det er enkelt å finne og få tilgang til sakene dine. Det er en lomme på siden for vannflaske eller paraply. Ryggsekken er laget av vannbestandig stoff.

RENSARE Bag/sekk, rutemønster, svart – IKEA

RENSARE Bag/sekk, rutemønster, svart. En veske i RENSARE-serien er herlig hvis du vil holde orden på alt fra klær og sko til smått og stort tilbehør når du er på reise. Og du kan begynne å organisere allerede i garderoben om du vil.

Bærekraftige og stilige vesker for den travle. – IKEA

Se serien vår med vesker for deg som ofte skal et sted. De har lett tilgjengelige kortlommer og rom og er laget av hovedsakelig bærekraftig tekstil. Ta en titt!

Keywords: ikea sekk, drømsack ikea