Ikea putetrekk

Putetrekk – IKEA

Putetrekk – IKEA

Putetrekk

Putetrekk – Stort utvalg putevar – IKEA

Putetrekk – Stort utvalg putevar – IKEA

Putetrekk i mange forskjellige farger. Putevar i mer bærekraftig bomull og putetrekk i lin. Putetrekk til hotellputer. Kjøp putetrekk på ikea.no.

SANELA Putetrekk, lys beige, 65×65 cm – IKEA

SANELA Putetrekk, lys beige, 65×65 cm Deilig bomullsfløyel som er myk å ta på. Vi oppdaterer fargene med jevne mellomrom, slik at du kan være sikker på å finne en favoritt du kan bruke sammen med våre andre ensfargede SANELA-fløyelsputer og gardiner eller mønstrede puter.

DYTÅG Putetrekk, mørk beige, 50×50 cm – IKEA

DYTÅG Putetrekk, mørk beige, 50×50 cm Et vasket linstoff i mørk beige med en myk tekstur som gir et avslappet utseende som bare blir finere for hver vask. Passer perfekt til DYTÅG gardiner og sengetøy. Putetrekket er laget av lin, et slitesterkt naturmateriale med litt ujevn struktur.

GURLI Putetrekk, lys blå, 50×50 cm – IKEA

GURLI Putetrekk, lys blå, 50×50 cm. Et populært putetrekk som er lett å sette sammen med andre ensfargede eller mønstrete puter. Tilgjengelig i mange farger – velg din favoritt.

SANELA Putetrekk, rød, 50×50 cm – IKEA

SANELA Putetrekk, rød, 50×50 cm. Deilig bomullsfløyel som er myk å ta på. Vi oppdaterer fargene med jevne mellomrom, slik at du kan være sikker på å finne en favoritt du kan bruke sammen med våre andre ensfargede SANELA-fløyelsputer og gardiner eller mønstrede puter.

SANELA Putetrekk, gyllenbrun, 50×50 cm – IKEA

SANELA Putetrekk, gyllenbrun, 50×50 cm. Deilig bomullsfløyel som er myk å ta på. Vi oppdaterer fargene med jevne mellomrom, slik at du kan være sikker på å finne en favoritt du kan bruke sammen med våre andre ensfargede SANELA-fløyelsputer og gardiner eller mønstrede puter.

AINA Putetrekk, beige, 50×50 cm – IKEA

AINA Putetrekk, beige, 50×50 cm. Knytingen i ryggen er en detalj som myker opp uttrykket til det litt mer røffe linet. Forsiden er fin og glatt så du kan variere med forskjellige utseende.

SANELA Putetrekk, mørk grå, 40×65 cm – IKEA

SANELA Putetrekk, mørk grå, 40×65 cm. Deilig bomullsfløyel som er myk å ta på. Vi oppdaterer fargene med jevne mellomrom, slik at du kan være sikker på å finne en favoritt du kan bruke sammen med våre andre ensfargede SANELA-fløyelsputer og gardiner eller mønstrede puter.

Keywords: ikea putetrekk, kelim puter ikea