Ikea pendel

Pendler – IKEA

Pendler – IKEA

Taklamper er jo nesten som smykker for taket ditt. Noen gir generelt oversiktslys, mens andre gir fokusert arbeidslys. Enten du har mest lyst på ei …

Pendler

Taklamper – Lys fra oven – IKEA

Taklamper – Lys fra oven – IKEA

Flere av taklampene har tilhørende vegglampe og/eller bordlampe i samme stil. Sett sammen ulike lamper fra serien for å få et helhetlig uttrykk i hjemmet ditt.

Med taklampe eller plafond får du godt lys i rommet, enten det er over spisestuen, sofakroken eller på barnerommet. Se hele utvalget av taklamper og plafonder på IKEA.no.

Dekorative pendellamper – IKEA

Dekorative pendellamper – IKEA

Dekorative pendellamper. Nå kommer julestemningen! Sortimentet vårt av vakre, dekorative taklamper vekker interesse enten de er på eller av, og …

Dekorative pendellamper

HÖGVIND Pendellampe med 3 lamper, forniklet/grå glass

HÖGVIND Pendellampe med 3 lamper, forniklet/grå glass – IKEA

HÖGVIND Pendellampe med 3 lamper, forniklet/grå glass Denne taklampa har 3 munnblåste, røykfargede glasskjermer med en innvendig skjerm laget av perforert metall. Resultatet er et elegant blikkfang som gir myk stemningsbelysning og fokusert lys.

TÄLLBYN Pendellampe med 3 lamper, forniklet/opalhvit …

TÄLLBYN Pendellampe med 3 lamper, forniklet/opalhvit glass, 89 cm – IKEA

TÄLLBYN Pendellampe med 3 lamper, forniklet/opalhvit glass, 89 cm Lampene i TÄLLBYN-serien er laget av metall og munnblåst glass i et klassisk, men likevel kraftig design og gir både stemningsbelysning og arbeidslys. Gi rommene i hjemmet ditt litt nostalgi.

AGUNNARYD Pendellampe med 3 lamper, svart – IKEA

AGUNNARYD Pendellampe med 3 lamper, svart AGUNNARYD taklampe har en 122 cm (!) lang skinne med tre metall lampeskjermer i svart med messingfarget innside som gir et varmt, mykt lys. Perfekt til å henge over et langbord eller en kjøkkenøy.

Smarte lamper – IKEA

Smarte lamper – IKEA

Smarte lamper

NYMÅNE LED-pendellampe , kan dimmes trådløst … – IKEA

NYMÅNE LED-pendellampe , kan dimmes trådløst varmhvit til kaldhvit/hvit, 38 cm – IKEA

NYMÅNE LED-pendellampe , kan dimmes trådløst varmhvit til kaldhvit/hvit, 38 cm Da vi utviklet NYMÅNE lampe, åpnet vi skattekisten vår og fant KLANG lampe fra 1960-tallet. Vi oppdaterte den med innebygd LED som kan dimmes og lot deretter designeren vår gi den et moderne uttrykk som passer serien godt.

Lamper og belysning til hele huset – IKEA

Lamper og belysning til hele huset – IKEA

Stort utvalg av lamper og belysning i alle mulige farger og stiler. Finn lamper til soverommet, belysning til stuen, integrerte lys på kjøkkenet og andre rom på ikea.no.

Keywords: ikea pendel, pendellampe ikea, hengelampe ikea, hengelamper ikea, vinduspendel ikea, ikea pendellampe, ikea hengelampe, pendel ikea, pendler ikea