Ikea nissedal speil

NISSEDAL Speil, hvit, 65×150 cm – IKEA

NISSEDAL Speil, hvit, 65×150 cm. Den tidløse designen passer like godt på soverommet som på badet. Du kan henge det vertikalt eller horisontalt, avhengig av hva du foretrekker og hva som passer best hos deg.

NISSEDAL Speil, svart, 65×150 cm – IKEA

NISSEDAL Speil, svart, 65×150 cm. Den tidløse designen passer like godt på soverommet som på badet. Du kan henge det vertikalt eller horisontalt, avhengig av hva du foretrekker og hva som passer best hos deg.

NISSEDAL Speil, hvit, 40×150 cm – IKEA

NISSEDAL Speil, hvit, 40×150 cm. Den tidløse designen passer like godt på soverommet som på badet. Heng det vertikalt ellet horisontalt – og hvis du fester det på hengsler kan du gjemme bort nøkler og småting på krokene på baksiden.

NISSEDAL Speil, hvit, 65×65 cm – IKEA

NISSEDAL Speil, hvit, 65×65 cm. Den tidløse designen passer like godt i stua som på badet. Passer godt sammen med MALM-serien.

NISSEDAL Speil, svart, 40×150 cm – IKEA

NISSEDAL Speil, svart, 40×150 cm. Den tidløse designen passer like godt på soverommet som på badet. Heng det vertikalt ellet horisontalt – og hvis du fester det på hengsler kan du gjemme bort nøkler og småting på krokene på baksiden.

NISSEDAL Speil, hvitbeiset eikemønster, 65×150 cm – IKEA

NISSEDAL Speil, hvitbeiset eikemønster, 65×150 cm. Den tidløse designen passer like godt på soverommet som på badet. Du kan henge det vertikalt eller horisontalt, avhengig av hva du foretrekker og hva som passer best hos deg.

NISSEDAL Speil, hvitbeiset eikemønster, 40×150 cm – IKEA

NISSEDAL Speil, hvitbeiset eikemønster, 40×150 cm. Den tidløse designen passer like godt på soverommet som på badet. Heng det vertikalt ellet horisontalt – og hvis du fester det på hengsler kan du gjemme bort nøkler og småting på krokene på baksiden.

NISSEDAL Speil, svart, 65×65 cm – IKEA

NISSEDAL Speil, svart, 65×65 cm. Den tidløse designen passer like godt i stua som på badet. Passer godt sammen med MALM-serien.

NISSEDAL Speilkombinasjon, hvit, 130×150 cm – IKEA

NISSEDAL Speilkombinasjon, hvit, 130×150 cm Med et speil med to hengslede sidespeil kan du lage en følelse av luksuriøst omkledningsrom. Du kombinerer ganske enkelt 3 NISSEDAL speil og kan glede deg over å kunne sjekke antrekket fra alle vinkler.

Keywords: ikea nissedal speil