Ikea lekekasse

Oppbevaring til leker – IKEA

Oppbevaring til leker – IKEA

Flere alternativerTROFAST. Oppbevaringskombinasjon med bokser, 99x44x56 cm, grå. TROFAST Oppbevaringskombinasjon med bokser, hvit hvit/oransje, 99x44x56 cm

Oppbevaring til leker

FLISAT Lekeoppbevaring med hjul – IKEA

Vi har oppbevaring til barnerommet som kan brukes i årevis, som garderobeskap med justerbare stenger, kommoder i barnets høyde og oppbevaring med bokser til …

FLISAT Lekeoppbevaring med hjul. FLISAT lekeoppbevaring hjelper barnet ditt å ha alle tingene sine på ett sted. Og siden den har hjul, er den når som helst klar til å bli rullet inn i neste rom.

SMÅSTAD Benk med lekeoppbevaring, hvit/hvit, 90x52x48 …

SMÅSTAD Benk med lekeoppbevaring, hvit/hvit, 90x52x48 cm – IKEA

Med barn hoper det seg gjerne opp med ting som klosser, tegninger og skjell fra stranda. Heldigvis kan du lagre alt på ett sted, som i ei lekekasse.

SMÅSTAD Benk med lekeoppbevaring, hvit/hvit, 90x52x48 cm Etter en morsom dag hjemme er det leker over alt. Denne benken har plass til alle – det er bare å dra ut skuffen og legge tingene bort. Det blir lett å rydde for voksne og barn.

Gode oppbevaringsløsninger til barnerommet – IKEA

Gode oppbevaringsløsninger til barnerommet – IKEA

Denne boksen med hjul og en grå front forvandler SMÅSTAD benk til et romslig oppbevaringsmøbel med plass til alt fra leker til sportsutstyr. Artikkelnummer …

Barnevennlig høyde på oppbevaringen gjør det enklere for barn å nå og holde orden på leker og ting. Ta en titt på utvalget vårt på IKEA.no.

Bokser, esker og kurver for barn – IKEA

Bokser, esker og kurver – IKEA

Bokser, esker og kurver

VESSLA Oppbevaring med hjul, blå, 39×39 cm – IKEA

VESSLA Oppbevaring med hjul, blå, 39×39 cm. Hjul er inkludert. Overkanten fungerer også som håndtak; kassen er enkel å løfte og bære.

TROFAST lekeoppbevaringsserie – IKEA

TROFAST lekeoppbevaringsserie – IKEA

TROFAST lekeoppbevaringsserie består av en stamme og plastbokser som er lette å ta ut og sette på plass

SMÅSTAD Kasse, grå, 90x49x48 cm – IKEA

SMÅSTAD Kasse, grå, 90x49x48 cm Velg dører, skuffer og bokser for å beskytte tingene dine og gjøre oppbevaringen mer dekorativ. For å spare på naturressurser og bruke så mye av hvert tre som mulig, har vi brukt rester fra sagbruk og kastet tre i sponplatene til SMÅSTAD.

DUKTIG Kasseapparat – IKEA

DUKTIG Kasseapparat. Barnet får det morsomt med å leke butikk sammen med vennene sine og lærer samtidig om telling og penger. Oppmuntrer til rollelek, slik at barna utvikler sosiale ferdigheter ved å imitere voksne og skape sine egne roller.

Keywords: ikea lekekasse, lekekasse ikea, oppbevaring leker ikea, ikea oppbevaring leker

E-mail: mail@tobiasehlig.dk