Ikea lagerhylle

Oppbevaringssystemer og -møbler – IKEA

Oppbevaringssystemer og -møbler – IKEA

26. feb. 2022 — På IKEA finner du mange forskjellige oppbevaringssystemer til ulike behov. En ryddig garasje eller et organisert loft ?

På IKEA finner du mange forskjellige oppbevaringssystemer til ulike behov. En ryddig garasje eller et organisert loft ? Vi har oppbevaringsmøblene som passer for deg.

Hyllesystem – Hyller med plass til alt mulig – IKEA

Hyllesystem – Hyller med plass til alt mulig – IKEA

26. feb. 2022 — Enten du har stor eller liten plass, har vi et stort utvalg hyllesystemer i forskjellige størrelser, materialer og uttrykk.

Enten du har stor eller liten plass, har vi et stort utvalg hyllesystemer i forskjellige størrelser, materialer og uttrykk. Finn oppbevaringen for deg på IKEA.no.

Garasje og bod – IKEA

IVAR er god å ha i boden og garasjen. Du får orden i sakene og du kan enklere finne det du leter etter. Velg mellom åpne hyller, skap, skuffer, bord og mye mer.

Hos oss finner du oppbevaringen du trenger til å henge opp jakker i boden, stue vekk julepynten i kjelleren eller smart garasjeinnredning. Bli inspiert til å oppgradere din bod og garasje.

HEJNE 3 seksjoner/hyller, bartre, 230x50x171 cm – IKEA

En ny hjelper som gjør dagen litt mindre kaotisk. Ikke glem dette! Vår nye veggoppbevaring heter VATTENKAR og gjør det litt enklere å holde orden i entreen …

HEJNE 3 seksjoner/hyller, bartre, 230x50x171 cm HEJNE oppbevaringssystem er stødig og sterkt nok til selv de tyngste tingene i garasjen, i kjelleren eller på loftet. Du kan la det massive treet forbli ubehandlet, eller beise, male eller vokse det slik du vil for å gjøre det mer personlig.

Oppbevaring og lagring – IKEA

Oppbevaring og lagring – IKEA

BROR-systemet er enkelt å sette sammen, det tåler mye vekt og du kan sette sammen mange ulike løsninger. BROR er blant annet perfekt som innredning i …

Oppbevaring og lagring

BROR hyllesystem – Perfekt som garasjeinnredning – IKEA

BROR hyllesystem – Perfekt som garasjeinnredning – IKEA

26. feb. 2022 — Har du lyst på allsidig og morsom kubeformet oppbevaring hjemme? EKET modulskap kan stables, henges opp og kombineres på utallige måter, …

BROR-systemet er enkelt å sette sammen, det tåler mye vekt og du kan sette sammen mange ulike løsninger. BROR er blant annet perfekt som innredning i garasjen!

Kubisk oppbevaring – IKEA

Kubisk oppbevaring – IKEA

Kubisk oppbevaring

Hyller med hjul – IKEA

Hyller med hjul – IKEA

Utvid oppbevaringsplassen på badet eller på kjøkkenet med en hylle med hjul som du enkelt kan flytte rundt. Kjøp hylle med hjul på ikea.no i dag.

HEJNE 4 seksjoner/hyller, bartre, 307x50x171 cm – IKEA

HEJNE 4 seksjoner/hyller, bartre, 307x50x171 cm HEJNE oppbevaringssystem er stødig og sterkt nok til selv de tyngste tingene i garasjen, i kjelleren eller på loftet. Du kan la det massive treet forbli ubehandlet, eller beise, male eller vokse det slik du vil for å gjøre det mer personlig.

Keywords: ikea lagerhylle