Ikea glass

Glass og mugger til hverdags og fest – IKEA

Glass og mugger til hverdags og fest – IKEA

Utforsk vårt utvalg av vannglass og drikkeglass på IKEA. Vi har glass i forskjellige former, farger og stiler som passer til ditt servise.

Hos IKEA får du mugger og glass til alle anledninger i forskjellige størrelser, stiler og utførelser. Se utvalget på IKEA.no

Glass – Stort utvalg av drikkeglass – IKEA

Glass – Stort utvalg av drikkeglass – IKEA

Et cocktailglass med isbiter og en limetwist, eller et ølglass med iskalde dråper som renner ned langs kanten? Vi har øl-, vin- og cocktailglass som selges …

Utforsk vårt utvalg av vannglass og drikkeglass på IKEA. Vi har glass i forskjellige former, farger og stiler som passer til ditt servise. Handle glass på ikea.no.

IKEA 365+ Glass, klart glass, 18 cl

IKEA 365+ Glass, klart glass, 18 cl – IKEA

Eller kanskje noen herlige bobler? Uansett hva du foretrekker, har vi vin- og champagneglass i mange ulike former og stiler – som alle tåler maskinvask.

IKEA 365+ Glass, klart glass, 18 cl IKEA 365+-serien har alt du trenger til bordet, til den enkle hverdagen eller krydret til fest med farger og tilbehør. Laget av herdet glass som tåler både varme og kalde drikker. Kan også brukes til varme drikker.

IKEA 365+ Glass, klart glass, 45 cl

IKEA 365+ Glass, klart glass, 45 cl – IKEA

IKEA 365+ Glass, klart glass, 45 cl IKEA 365+-serien har alt du trenger til bordet, til den enkle hverdagen eller krydret til fest med farger og tilbehør. Laget av herdet glass som tåler både varme og kalde drikker. Passer også til varme drikker.

IKEA 365+ Glass med stett, klart glass

IKEA 365+ Glass med stett, klart glass – IKEA

IKEA 365+ Glass med stett, klart glass. IKEA 365+-serien har alt du trenger til bordet, til den enkle hverdagen eller pyntet til fest med farger og tilbehør. Laget av herdet glass som tåler både varme og kalde drikker.

Champagneglass og spesialglass – IKEA

Champagneglass og spesialglass – IKEA

Se vårt utvalg høye champagneglass, lave champagneglass, drinkglass og ølglass. Vi har cocktailglass og whiskyglass. Se hele utvalget på ikea.no.

Rødvinsglass og hvitvinsglass – Mange flotte vinglass – IKEA

Rødvinsglass og hvitvinsglass – Mange flotte vinglass – IKEA

Vi har vinglass som passer perfekt til hvitvin og rødvin. Se alle våre rødvinsglass og hvitvinsglass i forskjellige former og fasonger på ikea.no.

IVRIG Glass, grå, 45 cl – IKEA

IVRIG Glass, grå – IKEA

IVRIG Glass, grå. Den kantede formen gir glassene i IVRIG-serien det spesielle uttrykket. IVRIG er varig og tåler oppvaskmaskin, gir et hint av luksus til hverdagsmåltidene og passer like godt til de spesielle anledningene.

IKEA 365+ Glass, klart glass, 30 cl

IKEA 365+ Glass, klart glass, 30 cl – IKEA

IKEA 365+ Glass, klart glass, 30 cl IKEA 365+-serien har alt du trenger til bordet, til den enkle hverdagen eller krydret til fest med farger og tilbehør. Laget av herdet glass som tåler både varme og kalde drikker. Passer også til varme drikker.

Keywords: ikea glass, glass ikea, juleglass ikea, longdrinkglass ikea