Ikea bærekraft

En mer bærekraftig hverdag – IKEA

En mer bærekraftig hverdag. Vi vil hjelpe folk til å leve mer bærekraftig, og derfor jobber vi for å utvikle rimelige og ressurs- og energieffektive produkter.

Se hvordan vi jobber for å utvikle rimelige og ressurs- og energieffektive produkter for å hjelpe og inspirere folk til å leve et mer bærekraftig liv hjemme.

Bærekraftstrategien vår for 2030 – IKEA

Ulikhet gjør det urettferdig. Intoleranse gjør det uhyggelig. Og klimaendringer …

IKEA er opptatt av å ha en positiv påvirkning på mennesker og miljø, og jobber for å bli People & Planet Positive innen 2030. Se hvordan vi skal få det til. Les IKEAs bærekraftstrategi her.

IKEA og bærekraft

IKEA og bærekraft – IKEA

Innen 2030 skal vi bidra til et lavutslippssamfunn ved å strekke oss etter …

Innen 2030 skal vi bidra til et lavutslippssamfunn ved å strekke oss etter null avfall, bli 100 % sirkulære og klimapositive. Vi skal alltid være nysgjerrige og aldri slutte å se etter bedre løsninger – for noen ganger kan små ting gjøre enorm forskjell.

På jobb for klima og miljø – IKEA

Vi vil hjelpe folk med å leve mer bærekraftig. Derfor lager vi produkter av råmaterialer fra bærekraftige kilder, tilbyr et stadig større utvalg …

Se hvordan vi minsker klimaavtrykket vårt ved å finne bedre måter å skaffe råmaterialer, drifte virksomheten og utvikle nye produkter og tjenester på.

God, sunn og bærekraftig mat for alle – IKEA

Bærekraftig, god og sunn mat for alle – IKEA

Her kan du finne ut hva IKEA gjør for å gjøre sunnere og mer bærekraftig mat …

Her kan du finne ut hva IKEA gjør for å gjøre sunnere og mer bærekraftig mat til et enkelt, rimelig og fristende valg for så mange mennesker som mulig.

Et mer bærekraftig liv hjemme – IKEA

Se hvordan vi utvikler produkter og tjenester med fokus på energi, luft, …

Se hvordan vi utvikler produkter og tjenester med fokus på energi, luft, vann, avfall og mat, og som hjelper deg å redusere klimapåvirkningen din.

Vi velger mer bærekraftige materialer – IKEA

Bærekraftige råmaterialer som førstevalg – IKEA

Spisebord med bordplate av tre med et slående åremønster og en stabel …

Se hvordan vi jobber med å nå bærekraftsmålene våre ved å bruke flere fornybare, resirkulerte og resirkulerbare råmaterialer i produktene våre.

Bærekraftig innkjøp av råvarer – IKEA

Målet vårt er at alt vi kjøper inn av egg, kylling, svin, storfe, laks og …

Vi prøver hele tiden å finne en god balanse mellom vekst på den ene siden, og miljøvern og positiv innvirkning på lokalsamfunn på den andre. Se hvordan måten vi kjøper inn råmaterialer på spiller en rolle i dette.

Vi skal bruke mer bærekraftig bomull – IKEA

I konvensjonell bomullsdyrking brukes det store mengder kjemikalier og vann.

Finn ut hvordan IKEA bare bruker bomull som dyrkes på en mer bærekraftig måte – med mindre vann og kjemikalier – og hvorfor dette har en positiv innvirkning på mennesker og miljø.

Hvorfor er Ikea bærekraftig, og hvordan vil bransjen se ut i …

Hvorfor er Ikea bærekraftig, og hvordan vil bransjen se ut i fremtiden? | DIG2100 (2103)

21. mar. 2021 — Ikea har utarbeidet flere bærekraftstiltak i dag. De har satt seg flere mål som de syntes er viktig å prioritere frem til 2030. Ikea er en stor …

Keywords: ikea bærekraft