Hulltang jula

Hulltang | Seks stansestørrelser (2–4,5 mm) | MEEC TOOLS

Meec Tools` kraftige hulltang er det selvsagte valget når du skal lage hull i for eksempel skinn, tekstil og plast. Den har et roterende hode med seks hullpiper …

For hulltaking i for eksempel skinn, tekstil og plast. Roterende hode med seks hullpiper i størrelsene Ø2/2,5/3/3,5/4/4,5 mm.

Hulltang til 79,90 fra Jula – Allebyggpriser.no

Hulltang til 79,90 fra Jula | Allebyggpriser.no

Praktisk hulltang med 6 piper; Størrelse Ø2-4.5mm; For lær, tekstil, plast m.m.; Utstyrt med fjærbelastede, plastbelagte håndtak, låssperre. Produktdetaljer.

Se priser på Hulltang til 79,90 fra Jula og sammenlign med lignende varer. Allebyggpriser.no har priser på tusenvis av varer og materialer fra alle de store byggevarehusene i Norge. Finn de beste og billigste alternativene til ditt prosjekt.

hulltang – Prissøk – Gir deg laveste pris

Hullpipesats Til Hulltang 10160-10162 … Hulltang I Rustfritt Stål For Tynt Lær. Artikkelnummer 10163. 454,-. Bestill. Hulltang Med 1 Hullpipe.

Sjekk priser på hulltang. Sammenlign priser i mer enn 350 butikker! Kjøp hulltang billig i nettbutikkene.

Hulltang – Clas Ohlson

Hulltang | Clas Ohlson

Tilbud og omtaler på Hulltang. … Irimo hulltang 2-4,5 mm, 6 hullpiper … Jula. Gå til butikk. Cocraft hulltang med utveksling. 200 ,-. Clas Ohlson.

Hulltang til 179,- fra Jula – Allematpriser.no

Hulltang til 179,- fra Jula | Allematpriser.no

Solid og kraftig hulltang som kan brukes til å lage hull i skinn, tekstil, plast med mer. Fra Ø 2 til 4,5 mm. Hulltangen består av to plastbelagte, …

Se priser på Hulltang til 179,- fra Jula og sammenlign med lignende varer. Alledagligvarer.dk har priser på tusenvis af varer fra de foruroligende netbutikker til dagligvarer i Danmark. Danmarks mest fuldstendige oversikt tilbud og priser.

Probuilder hulltang med 6 piper. Ø2-4.5mm | Obsbygg.no

Probuilder hulltang med 6 piper. Ø2-4.5mm. For lær, tekstil, plast m.m.

Ende og Hullverktøy – Verktøy – Produkter Skinnlåven

Hulltang – Finn den beste prisen på Prisjakt

Tilbud og omtaler på Hulltang. Vi hjelper deg med å finne butikken for Tenger

HULLTANG, PROFF – Biltema.no

HULLTANG, PROFF

Keywords: hulltang jula