Hammock obs bygg

Dalom hammock | Obsbygg.no

Hammock tak er tilpasset Dalom hammock. Laget av vannavvisende 250 gram PU-behandlet polyester. Ikke vaskbar, smuss og flekker vaskes av med en fuktig klut.

Dalom hammock har holdt den samme stilen i flere tiår og fortsetter å være en favoritt i enhver hage. Hengesofaen er i meget slitesterk hvitmalt FSC-merket kjernefuru, og er grunnet og malt med 3 strøk. Leveres umontert.

Hammock tak | Obsbygg.no

Hammock putesett er spesielt tilpasset Dalom hammock. 3 puter per sett. 10 cm tykke puter sikrer god sittekomfort. Mål 3 puter (HxBxL) 10x128x174 cm.

Tak til Dalom hammock

Hammock putesett | Obsbygg.no

Dalom hammock. Meget slitesterk hengesofa for hage og terrasse. Grunnet og malt 3 strøk. NB! Tak er ikke inkludert. Dalom hammock.

Putesett til Dalom hammock, 10 cm tykke.

Dalom hammock til 3495,- fra Obsbygg | Allebyggpriser.no

Hammock tak. BLÅ/HVIT…… (3). Polyester; Vannavvisende. 89900. Nettlager (6-20). Ikke på lager i butikk. Kjøp på nett …

Se priser på Dalom hammock til 3495,- fra Obsbygg og sammenlign med lignende varer. Allebyggpriser.no har priser på tusenvis av varer og materialer fra alle de store byggevarehusene i Norge. Finn de beste og billigste alternativene til ditt prosjekt.

Stoler og hvilegrupper | Obs.no

Putesett til Dalom hammock, 10 cm tykke. … Bygg og hage · Hage og uterom · Puter og putekasser. Hammock putesett. ANDRE MERKEVARER. Art nr: 7319070780426.

Hammock putesett | Obs.no

Hengesofaen er i meget slitesterk hvitmalt FSC-merket kjernefuru, og er grunnet og malt med 3 strøk. Leveres umontert. Se mer. Obs BYGG.

Putesett til Dalom hammock, 10 cm tykke.

Best pris på Hillerstorp Dalom Hammock – Prisguiden

Best pris på Hillerstorp Dalom Hammock – Se priser før kjøp i Prisguiden

Se beste pris på Hillerstorp Dalom Hammock. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: 3-seter, Stativ, Tre, Hvit, Brun, Grå,…

Dalom hammock til 5995,- fra Obsbygg | Allematpriser.no

Se priser på Dalom hammock til 5995,- fra Obsbygg og sammenlign med lignende varer. Alledagligvarer.dk har priser på tusenvis af varer fra de foruroligende netbutikker til dagligvarer i Danmark. Danmarks mest fuldstendige oversikt tilbud og priser.

Best pris på Hammock tak hvit – plankepriser

Best pris: Hammock tak hvit

Hammock tak hvit finner du hos Obs BYGG. Plankepriser hjelper deg å gjøre gode kjøp.

Keywords: hammock obs bygg