Guide: Finn gardiner til kontoret

De fleste internettselskaper tilbyr for tiden et bredt utvalg av fraktformer. Det mest brukte er til de nåværende pakkebutikkene, hvor du kan hente varene når det passer deg. Leveringstypen er derfor ekstremt praktisk, og typisk også den lettest kjøpte leveringsversjonen.

Du bør like godt late som du får produktene sendt til adressen din eller til adressen på jobben din. Leveringsformen er ofte litt dyrere, men på den annen side ekstremt praktisk. Den mest prisbevisste leveringsløsningen er uten tvil å hente produktene selv, noe som avhenger av om du er i nærheten av e-butikkens tilholdssted.

Leveringstiden er ekstremt viktig dersom vi trenger produktet umiddelbart, så det er derfor ekstremt viktig at vi undersøker forventet leveringstid på den aktuelle varen.

Mange internettfirmaer lover levering på en enkelt ukedag for ganske mange varenumre, men husk at dette er beregnet ut fra at bestillingen behandles før avtalt tid, så de kan nok klare å få de nye varene ordnet før de ansatte reiser hjem.

Noen få nettbutikker sørger for gratis frakt, men ofte under forutsetning av at du kjøper for en nøyaktig sum. Som et alternativ bør du foretrekke det rimeligste alternativet for levering, som mange ganger – uansett om du er i nærheten av Aarhus, Nakskov eller Hørning – vil være å få fraktselskapet til å bringe bestillingen din til et utleveringssted.

Ekstraordinært praktisk for alle å analysere priser

Det er ganske praktisk for alle å sammenligne priser fra flere nettbutikker og ergo har mange nettbutikker blitt tvunget til å redusere salgsverdien til mange av varene deres – for barn og babyer, og samtidig også for damer og herrer – enormt, og til og med noen ganger sikker levering uten kostnad.

Det kan imidlertid være lukrativt fra tid til annen å sjekke ulike selskaper på nettet for rabatter før du fullfører handlen, slik at du ikke er i tvil om å få den laveste prisen.

Generelt anbefaler vi å bestille med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du bruke en avdragsordning som f.eks ViaBill, i den grad du ønsker å betale ned pengene over en lengre periode.

Før noen handler hos en forhandler på nett, må du de facto gjennomgå reglene til e-butikken, men dette er vanligvis ikke superspennende.

En annen løsning kan være å sjekke om nettbutikken er koblet til e-merket, som typisk er en erklæring om at internettselskapet følger de danske retningslinjene, og at e-handelen nå og da sjekkes. av fagfolk der kjenner reglene. I tillegg gir det deg muligheten til å bli assistert dersom du har problemer med kjøpet.

Videre er det lurt for kjøper å være nøye med de viktigste retningslinjene som kan håndheves i forbindelse med kjøpet, som for eksempel bytteretten nettselskapet har. I den forbindelse er det også viktig at du til enhver tid oppbevarer kjøpsbekreftelsen, slik at du til enhver tid kan bekrefte bestillingen din, uansett om du er ute etter varer til jente eller gutt.

Flere og flere bestiller via e-forhandlere

Trustpilot gir deg ganske ærlige muligheter til å analysere en rekke tidligere forbrukeres observasjoner og derfor foreslår vi at du undersøker nettbutikkens vurderinger på forhånd for deg å legge inn bestillingen.

Facebook tilbyr også relativt tiltalende metoder for å få et inntrykk av internettbedriftens kundefokus. Her er noen nettforhandlere hvor det er mulig å skrive en anmeldelse av bestillingsprosessen, som også bør brukes til å veie opp kundetilfredshet.

Nettstedet er finansiert av annonseinntekter. Vi har samarbeidsavtaler med en gruppe nettbutikker ved at vi viser selskapenes produkter, og får refusjon dersom en av besøkende på nettsiden vår foretar et kjøp.

Orientering om varer og internettlagre vedlikeholdes jevnlig, men vi kan ikke holdes ansvarlige for endringer som kan ha blitt implementert siden vi nylig oppdaterte nettsidens informasjon.