En frisk og smakfull vri på coleslaw: Tacovariant fra Trines Matblogg

Er du på jakt etter en ny og spennende oppskrift på coleslaw? Da bør du prøve Trines Matblogg sin tacovariant av denne klassiske retten. Denne oppskriften gir et friskt og smakfullt alternativ til den tradisjonelle coleslawen, og er perfekt tilbehør til enhver mexicansk inspirert middag.

Trines Matblogg coleslaw oppskrift

Ingredienser:

 • Kålhode
 • Gulrot
 • Rødløk
 • Majones
 • Crème fraîche
 • Lime
 • Tacokrydder
 • Chiliflak
 • Frisk koriander
 • Salt og pepper

Fremgangsmåte:

 1. Finsnitt kålhode.
 2. Rasp gulroten.
 3. Skjær rødløken i tynne strimler.
 4. I en stor bolle, bland sammen majones, crème fraîche, saften av en lime, tacokrydder, chiliflak, finhakket koriander, salt og pepper.
 5. Tilsett kål, gulrot og rødløk i bollen, og rør godt sammen.
 6. La coleslawen stå i kjøleskapet i minst 30 minutter før servering, slik at smakene får tid til å blande seg.
 7. Server coleslawen som tilbehør til taco, nachos eller andre meksikanske retter.

Trines Matblogg coleslaw med et meksikansk tvist

Denne tacovarianten av coleslaw fra Trines Matblogg er enkel å lage, men gir en fantastisk smakopplevelse. Den friske kålen og søte gulroten balanserer perfekt med den kremete majonesen og syrlige limesaften. Tacokrydderet og chiliflakene gir coleslawen en krydret og litt spicy smak, mens den friske korianderen gir retten en frisk og aromatisk touch.

Denne coleslawen er ikke bare et flott tilbehør til tacos, men kan også brukes som en topping til nachos, i wraps eller som en frisk salat på egenhånd. Den passer også godt til grillmat og kan gi et spennende og smakfullt preg til enhver matrett.

Så neste gang du vil imponere gjestene dine med en enkel og smakfull rett, prøv Trines Matblogg sin tacovariant av coleslaw. Den vil garantert gi dine mexicanske retter en frisk og deilig touch!

“En frisk og smakfull vri på coleslaw: Tacovariant fra Trines Matblogg.”

Ofte stillede spørgsmål

Hva er en coleslaw?

Coleslaw er en salat laget av finhakket kål og dressing. Lær hvordan du lager en deilig coleslaw fra Trines Matblogg.

Hvordan kan jeg lage en hjemmelaget coleslaw?

Du kan lage en hjemmelaget coleslaw ved å finhakke kål og blande det med en dressing laget av majones, eddik, sukker og krydder. Sjekk ut Trines Matblogg for en enkel oppskrift på hjemmelaget coleslaw.

Er coleslaw sunt?

Coleslaw kan være sunt hvis det lages med sunne ingredienser og mindre mengde dressing. Oppdag sunnere variasjoner av coleslaw på Trines Matblogg.

Hva er en tacovariant?

En tacovariant er en variasjon av taco med forskjellige ingredienser og smaker. Utforsk spennende tacovarianter på Trines Matblogg.

Hvordan kan jeg lage en spennende tacovariant?

Du kan lage en spennende tacovariant ved å eksperimentere med forskjellige proteiner, sauser og toppings. Få inspirasjon til å lage nye tacovarianter på Trines Matblogg.

Har Trines Matblogg oppskrifter på coleslaw og tacovarianter?

Ja, Trines Matblogg har flere oppskrifter på både coleslaw og tacovarianter. Besøk Trines Matblogg for å finne de beste oppskriftene på coleslaw og tacovarianter.

Kan jeg tilpasse coleslaw-oppskrifter fra Trines Matblogg til mine preferanser?

Ja, du kan tilpasse coleslaw-oppskriftene fra Trines Matblogg ved å legge til eller fjerne ingredienser etter dine preferanser. Få tips til å tilpasse coleslaw-oppskrifter fra Trines Matblogg.

Hva er noen alternative ingredienser jeg kan bruke i en coleslaw?

Noen alternative ingredienser du kan bruke i en coleslaw er gulrøtter, epler, rosiner eller solsikkefrø. Oppdag alternative ingredienser til coleslaw på Trines Matblogg.

Hvilke kjøttalternativer kan jeg bruke i en tacovariant?

Du kan bruke kjøttalternativer som kylling, biff, scampi eller vegetariske alternativer som tofu til en tacovariant. Lær hvordan du lager deilige tacovarianter med alternative kjøttalternativer på Trines Matblogg.

Hvordan kan jeg lage en frisk og sunn tacovariant?

Du kan lage en frisk og sunn tacovariant ved å bruke friske ingredienser som avokado, tomater, limejuice og mager yoghurt. Få oppskrifter på friske og sunne tacovarianter på Trines Matblogg.

Artiklen En frisk og smakfull vri på coleslaw: Tacovariant fra Trines Matblogg har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 17 anmeldelser