De beste anbefalingene på Netflix for 2020

Etter en travel dag med arbeid eller studier, er det ingenting bedre enn å slappe av foran skjermen med spennende serier eller filmer. Derfor har vi satt sammen en liste over de beste anbefalingene på Netflix for 2020. Uansett om du er ute etter spenning, humor eller drama, har Netflix noe for enhver smak. La oss dykke inn i noen av våre anbefalinger!

1. Beste serier på Netflix

Hvis du er en fan av serier, er Netflix det perfekte stedet for deg. Her er noen av de beste seriene du kan se i 2020:

  • “Stranger Things”: Dette er en hit-serie som tar deg tilbake til 80-tallet. Med et unikt plott som blander sci-fi, mysterium og nostalgi, vil du bli hektet fra første sekund.
  • “Breaking Bad”: Dette er en tidløs klassiker som fortsatt holder seg som en av de mest populære seriene gjennom tidene. Følg den anerkjente kjemilæreren Walter White når han tar en farlig vei inn i narkotikamarkedet.
  • “Money Heist (La Casa de Papel)”: Denne spanske thrillerserien er full av spenning og intriger. Følg en gjeng med forbrytere når de planlegger og gjennomfører den største heist-operasjonen i historien.

2. Beste filmer på Netflix

Hvis du heller foretrekker en god film, trenger du ikke å lete lenger enn Netflix. Her er noen av de beste filmene som er tilgjengelig på plattformen:

  1. “The Irishman”: Denne krim-drama-filmen er regissert av Martin Scorsese og har et stjernespekket ensemble av skuespillere. Den tar deg med på en reise gjennom mafiaens og fagforeningens verden.
  2. “Parasite”: Denne Oscar-vinnende filmen fra Sør-Korea er en mesterlig utført thriller som undersøker klasseforskjeller og sosial urettferdighet.
  3. “The Social Network”: Utforsk opprinnelsen til Facebook og den dramatiske historien rundt det sosiale mediegigantens grunnleggelse.

3. Netflix serier anbefalinger for 2020

Som etablert tidligere, har Netflix en konstant strøm av nye serier som legges til på plattformen. Her er noen av de beste seriene som ble utgitt i 2020:

  • “The Witcher”: Basert på fantasy-bøkene av Andrzej Sapkowski, er denne populære serien full av eventyr, magi og fantastiske karakterer.
  • “Ozark”: Denne kritikerroste krim-serien følger en families desperate forsøk på å overleve etter å ha blitt trukket inn i verdenen til narkotikakarteller.
  • “The Crown”: Få et innblikk i dronning Elizabeth IIs regjeringstid, hennes personlige liv og de utfordringene hun møter som monark.

Oppsummering

Uansett hvilken type underholdning du foretrekker, har Netflix et bredt utvalg av serier og filmer som vil holde deg engasjert og underholdt. Så,, sett deg godt til rette i sofaen, fyll opp skålen med popcorn og nyt noen av de beste anbefalingene på Netflix for 2020!

Ofte stillede spørgsmål

Here are 10 relevant questions and answers in Norwegian for your article on Netflix recommendations:

Hva er noen gode serier å se på Netflix akkurat nå?

Noen anbefalte serier på Netflix akkurat nå er “Stranger Things”, “Money Heist” og “The Crown”. Her finner du et utvalg av spennende serier å se på.

Hvordan finner jeg gode filmer på Netflix?

Netflix har en anbefalingsfunksjon som bruker algoritmer basert på tidligere seervaner for å gi deg anbefalinger. Du kan også se på Netflix’ egen “Top 10”-liste for de mest populære filmene akkurat nå. Få tips og triks for å finne de beste filmene på Netflix.

Har du noen anbefalinger for nye serier på Netflix i 2020?

Absolutt! Det er mange spennende nye serier som kommer ut på Netflix i 2020. Noen av dem inkluderer “The Witcher”, “Locke & Key” og “Ozark” sesong 3. Her finner du et utvalg av nye serier du kan glede deg til på Netflix i 2020.

Hva er noen av de beste seriene på Netflix fra 2017?

Noen av de mest populære seriene på Netflix fra 2017 inkluderer “Stranger Things” sesong 2, “The Crown” sesong 2, og “Narcos” sesong 3. Se vår liste over de beste seriene på Netflix fra 2017.

Hva er noen av de beste seriene på Netflix akkurat nå?

Noen av de beste seriene å se på Netflix akkurat nå er “Breaking Bad”, “Peaky Blinders” og “Black Mirror”. Oppdag hvilke serier som er verdt å se på Netflix nå.

Finnes det noen gode norskproduserte serier på Netflix?

Ja, det finnes flere norske serier tilgjengelig på Netflix. Noen anbefalte norskproduserte serier inkluderer “Lilyhammer”, “Home for Christmas” og “Ragnarok”. Utforsk norske serier tilgjengelig på Netflix.

Hvilke serier anbefales for de som liker drama på Netflix?

For de som liker drama, kan vi anbefale serier som “Breaking Bad”, “Stranger Things” og “Better Call Saul”. Dra nytte av våre anbefalinger for drama-serier på Netflix.

Hvordan finner jeg gode dokumentarer på Netflix?

Netflix har et bredt utvalg av dokumentarfilmer å velge mellom. Du kan bruke søkefunksjonen og filtrere etter sjangeren “Dokumentar” for å finne gode dokumentarer på Netflix. Lær hvordan du kan finne interessante dokumentarer på Netflix.

Hvilke serier er verdt å bingewatche på Netflix?

Serier som er verdt å bingewatche på Netflix inkluderer “Friends”, “Breaking Bad” og “Stranger Things”. Få en liste over serier verdt å bingewatche på Netflix.

Hvordan får jeg tilgang til Netflix-anbefalingene?

For å få tilgang til Netflix-anbefalingene, åpner du Netflix-appen eller går til nettsiden deres og logger inn på din konto. Deretter vil du se anbefalingene under fanen “Forslag for deg”. Lær hvordan du kan få tilgang til Netflix-anbefalingene for personlig tilpassede anbefalinger.

Artiklen De beste anbefalingene på Netflix for 2020 har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 39 anmeldelser