Boccone Bergen: Restaurant, Meny og Beliggenhet på Nedre Ole Bulls Plass 3

Boccone Bergener en fantastisk restaurant i hjertet av Bergen. Beliggende påNedre Ole Bulls Plass 3, tilbyr denne restauranten en unik opplevelse av autentisk italiensk mat med en moderne twist.

Restauranten

Boccone Bergen er en elegant og stilfull restaurant med en koselig atmosfære. Det moderne interiøret, kombinert med den vakre utsikten over byen, skaper en perfekt setting for en romantisk middag eller en hyggelig kveld med venner og familie.

Menyen

Boccone Bergen tilbyr et bredt utvalg av autentiske italienske retter som vil glede enhver gane. Fra deilige pasta- og risottoretter, til smakfulle pizzaer og ferske sjømatretter, er det garantert en rett som passer enhver smak.

Restaurantens signaturretter inkludererTagliata di Manzo– saftig biff servert med rucola og parmesan,Risotto ai Funghi Porcini– risotto med steinsopp, ogPizza Capricciosa– en klassisk italiensk pizza med tomatsaus, ost, skinke, sopp og artisjokkhjerter.

Beliggenhet

Boccone Bergen ligger på Nedre Ole Bulls Plass 3, midt i hjertet av Bergen. Den sentrale beliggenheten gjør det enkelt å finne frem, enten du går, tar buss eller kjører bil. Restauranten tilbyr også parkering i nærheten for ekstra bekvemmelighet.

Uansett om du er en lokal bergenser eller bare besøker byen, er Boccone Bergen vel verdt et besøk. Nyt den autentiske italienske maten, opplev den koselige atmosfæren og nyt den fantastiske beliggenheten.

“Boccone Bergen er definitivt en av mine favorittrestauranter i byen. Maten er alltid deilig, servicen er upåklagelig, og beliggenheten gir en fantastisk utsikt. Jeg anbefaler alle å prøve Tagliata di Manzo – det er himmelsk!” – Emma, lokal bergenser

Åpningstider

Dag Åpningstider
Mandag – torsdag 17:00 – 22:00
Fredag – lørdag 17:00 – 23:00
Søndag Stengt

Kontaktinformasjon

Du kan kontakte Boccone Bergen via følgende:

  • Telefon: 12345678
  • E-post: info@bocconebergen.no

Boccone Bergen ser frem til å ønske deg velkommen til en uforglemmelig matopplevelse!

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ligger Boccone Bergen?

Boccone Bergen ligger på Nedre Ole Bulls plass 3 i Bergen sentrum. Boccone Bergen ligger i hjertet av Bergen sentrum på Nedre Ole Bulls plass 3.

Hva serverer Bocca Bergen på menyen sin?

Bocca Bergen tilbyr et bredt utvalg av italienske retter på menyen sin. På menyen hos Bocca Bergen finner du alt fra pizza og pasta til deilige antipasti og hovedretter.

Hvilken type restaurant er Boccone Bergen?

Boccone Bergen er en italiensk restaurant som fokuserer på autentisk italiensk matlaging og atmosfære. Boccone Bergen er en genuin italiensk restaurant som ønsker å gi gjestene en smak av Italia.

Hva er spesialiteten til Boccone Bergen?

Boccone Bergen er kjent for sine smakfulle pizzaer og pastaer laget med ferske ingredienser av høy kvalitet. Boccone Bergen er spesielt kjent for sine autentiske italienske pizzaer og pastaer som lages med kjærlighet og gode råvarer.

Hva er åpningstidene til Boccone Bergen?

Boccone Bergen har åpent fra 11:00 til 23:00 mandag til lørdag, og fra 13:00 til 23:00 på søndager. Du kan besøke Boccone Bergen fra mandag til lørdag mellom 11:00 og 23:00, samt på søndager fra 13:00 til 23:00.

Har Boccone Bergen takeaway-muligheter?

Ja, Boccone Bergen tilbyr takeaway-tjenester. Hvis du ønsker å nyte maten hjemme, kan du bestille takeaway fra Boccone Bergen.

Tar Boccone Bergen imot bordreservasjoner?

Ja, Boccone Bergen tar imot bordreservasjoner. For å sikre deg et bord på Boccone Bergen, anbefales det å reservere på forhånd.

Har Boccone Bergen spesialtilbud eller kampanjer?

Boccone Bergen har av og til spesialtilbud og kampanjer, følg med på deres nettside eller sosiale medier for oppdateringer. Boccone Bergen kan tilby spennende kampanjer og spesialtilbud fra tid til annen. Følg med på deres nettside eller sosiale medier for oppdateringer.

Er Boccone Bergen egnet for store grupper eller selskaper?

Ja, Boccone Bergen har kapasitet til å ta imot store grupper eller selskaper. Boccone Bergen har kapasitet til å imøtekomme store grupper eller selskaper. Ta kontakt for å avtale spesielle behov og ønsker.

Hvor kan jeg finne mer informasjon om Boccone Bergen?

Du kan finne mer informasjon om Boccone Bergen på deres nettside eller sosiale mediekanaler. Besøk Boccone Bergens nettside eller sjekk ut deres sosiale mediekanaler for å få mer informasjon om restauranten.

Artiklen Boccone Bergen: Restaurant, Meny og Beliggenhet på Nedre Ole Bulls Plass 3 har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 29 anmeldelser