Aircondition rusta

Vifter og AC – Rusta

Vifter og AC

Hos Rusta finner du et stort utvalg av gulvvifter, bordvifter og air coolere – slik at du kan være klar når varmen kommer.

Vifteguide – Rusta

Rusta – Vifteguide

En air cooler er et mer miljøvennlig alternativ enn air condition, siden den bruker vann, is eller kjøleelementer som kjølemedium og har lavere …

Få avkjøling innendørs med en vifte fra Rusta. Hva passer for deg – bordvifte, air cooler eller gulvvifte/tårnvifte? Se det store utvalget.

Tårnvifte 71 cm – Vifter og AC – Rusta.com

Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Til deg som vil foran…

Med denne tårnviften får du fart på luften, slik at du får det både kjølig og behagelig innendørs. En trofast venn i sommervarmen, som tar lite plass på gulvet. Med sine tre hastigheter og oscillerende viftehode velger du vindstyrke etter behov og ønske.

Bordvifte 30 cm Krom – Vifter og AC – Rusta.com

Adapter for veggkontakt med innebygd lyssensor. Plugg inn en bordlampe, så tennes den når det mørkner.

Bordvifte i krom. Tre hastigheter, fire blad og roterende og vinklingsbart viftehode. Mål: Ø 30 cm. Lydvolum: 56dB. Effekt: 30W/220–240V – 50Hz.

Rusta – Mye for pengene

Dekorasjonsbelysning formet som en elegant glasskule med 10 varmehvite LED-pærer inni. Belysningen drives med 2xAAA-batterier (selges separat).

Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Til deg som vil foran…

Adapter Lyssensor, innendørs – Timer og fjernkontroll – Rusta

Adapter Lyssensor, innendørs – Timer og fjernkontroll – Rusta.com

Adapter for veggkontakt med innebygd lyssensor. Plugg inn en bordlampe, så tennes den når det mørkner.

Dekorasjonsbelysning Gute Mini 10 cm Transparent – Rusta

Dekorasjonsbelysning Gute Mini 10 cm Transparent – Dekorasjonsbelysning inne – Rusta.com

Dekorasjonsbelysning formet som en elegant glasskule med 10 varmehvite LED-pærer inni. Belysningen drives med 2xAAA-batterier (selges separat). Med krok til opphengning. Finnes i flere farger.

Fluesmekker Elsaform 50 cm Tre – Rusta

Fluesmekker Elsaform 50 cm Tre – Rengjøringsredskap – Rusta.com

En dekorativ fluesmekker fra Elsaform, i naturlig materiale og med snor for oppheng. Så fin at den kan henge framme, slik at du har den for hånden når fluene blir innpåslitne. Hvem har sagt at fluesmekkere må være kjedelige?

Godteri Candinavia Skumfavoriter 550 g – Rusta

Keywords: aircondition rusta, rusta aircondition